Nog meer foto's
Door: Vin en Fre
25 Januari 2006 | Mongolië, Ulaanbaatar
Na alle positieve reactie's op de foto's bij het vorige bericht hebben we besloten de resterende foto's niet langer voor ons zelf te houden en ook deze op de site te zetten!!
Dit betekend wel dat wij bij terugkomst weinig nieuwe avonturen hebben te vertellen en dat het gezamenlijk foto's kijken waarschijnlijk voor beide partijen een feest van herkenning wordt.
Dus bij deze wat foto's van een worstel-gala (volkssport nummer 1 in Mongolie) en een cultureel uitstapje naar een Budistische klooster.
Veel plezier ermee!!
Liefs Vin en Fre.
Ps: De foto van "The Lord who looks in every direction" is een copy uit de Lonely Planet.
25 Januari 2006 - 08:32
Harry En Jeannette:
Ha lief duo!
Wat fijn dat we al zo snel weer zichtbaar mee kunnen genieten met jullie avonturen! Dit zijn toch niet alle foto's die jullie gemaakt hebben? Heus we hebben nog heel veel te goed en er valt ook nog vast nog heel veel te vertellen over jullie reis! Zo makkelijk komen jullie er niet van af hoor!
We kijken weer uit naar de volgende reportage. Liefs van ons -
27 Januari 2006 - 10:31
Margriet:
Lieve Vincent en Frederique
We hebben weer genoten van jullie foto's hoor vooral de mongoolse gezelligheid van een duo toilet vond ik erg komisch! We blijven jullie volgen via verhalen, foto.s telefoontjes. En hopelijk kunnen we jullie over een kleine twee maanden life begroeten. Ik kijk er erg naar uit!!! Ben trots op jullie hoor! heel veel liefs van mam -
27 Januari 2006 - 13:44
Yvette:
ha die broer en schoonzus,
leuk hoor die foto's
zo te zien genieten jullie nog volop!!
en het weer lijkt ook mee te werken, fre's gebed voor eeuwige blauwe lucht heeft gewerkt..
hier is ook alles goed, jullie neefje of nichtje in spe "lacht"ons vrolijk toe op de eerste echo!!
hopelijk lezen we gauw weer meer verhalen
veel liefs van ons,
levi zegt de hele dag auto, tic van zijn oom meegekregen misschien... en verder praat hij veel buitenlands dus wie weet verstaan jullie hem wel..
tot gauw en veel plezier samen -
27 Januari 2006 - 16:10
Nanny:
Ha feestvierders!
Wil jullie alvast een heel goed Oud en Nieuw toewensen, gingen jullie later vandaag niet op excursie? Las ergens dat het nieuwe chinese jaar het jaar van de Hond schijnt te zijn. Een aardig beestje lijkt me, hoop dat jullie nieuwe jaar ook heel aardig zal zijn! Hartelijke groeten, Nanny