Een huis gekocht!! - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu Een huis gekocht!! - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu

Een huis gekocht!!

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

07 December 2007 | Verenigd Koninkrijk, Fort William

Hallo Allemaal,

Even een kort berichtje om te laten weten dat we vandaag een huisje gekocht hebben hier. (zie foto's)
Het wordt nog wel een project om het op te knappen, maar dat was precies wat we zochten.

liefs Vin en Fre

Ps: Als alles goed gaat krijgen eind januari de sleutels.

Hier een link naar de site van de makelaar.

• 07 December 2007 - 21:24

Mootje:

Nouuuu, wat een lief huisje, zeg!!!!!
    Ben benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet :)))))

Vin; nog gefelici met je birthday, nu ik je toch " spreek" ;)

Kussie Mo

• 07 December 2007 - 21:54

Hanna:

Hoi Vincent,

Gefeliciteerd met je huis. Ziet er schattig uit!! Hoe is het verder? Hier gaat alles z'n gangetje.

Groetjes Hanna

• 08 December 2007 - 10:34

Loekie:

Wat een leuk huisje! echt helemaal super. Ik zou echt niet kunnen wachten om er in te trekken.

Hoop dat het goed met jullie gaat.

Groetjes, Loek

• 08 December 2007 - 14:09

Pappa:

Zoals we telefonisch al zeiden: gefeliciteerd ! Jullie zijn toch wel mazzelaars hoor ! Van de andere kant hebben jullie zelf ook een aandeel in de mazzel, dat is waar !

• 08 December 2007 - 15:10

El En Jo:

He Vin en Freek

Van harte gefeliciteerd met jullie huisje! Echt een huisje uit een sprookje...Hoop dat jullie wat geld over hebben kunnen houden om de boel naar je zin op te knappen!!!

Liefs El en Jo vanuit Belgie dit keer.

• 08 December 2007 - 17:42

Corrien:

Wat een leuk huis!! Alvast succes met opknappen, het wordt vast enig!

Liefs x

• 09 December 2007 - 18:57

Goossens:

HI, wat een geweldig leuk huis. Zou ik ook voor gevallen zijn. Lan zegt: die twee hebben het leuk voor elkaar, helemaal mee eens. Ligt het helemaal buiten. Hartstikke romantisch!
    Heel veel geluk Monique en Lan

• 09 December 2007 - 19:33

Ank:

Fantastisch! Wat een schattig huisje. Jullie kunnen wel een bed and breakfast beginnen. Moet je er nog veel aan opknappen? Heel veel geluk daar!

• 14 December 2007 - 12:34

Rianne:

Wat een leuk huisje zeg! Lijkt wel uit een sprookje! Alvast hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2008!
    Lieve groet, Rianne en de rest uit het diak (3AB)

• 26 December 2007 - 11:12

Annet Dane:

Gefeliciteerd, echt een heel leuk huisje. En zo te zien met een AGA kook verwarming! Mazzelaars!
    Bedankt voor jullie kerstkaartje. Er ligt hier een kaart voor jullie eenzaam en alleen te wachten. Kunnen jullie je huidige adres naar onze mail sturen? Basjan heeft hem kennelijk ook niet.
    Veel plezier met het inrichten!
    Hartelijke groet
    Basjan en Annet

• 20 Januari 2008 - 10:09

Wij Van Noh:

hoi hoi
    wij zitten met een groepje de foto's te kijken, maar wat een gaaf huisje. we kunnen hem hier zo in de efteling zetten vinden we, maar heel erg mooi.

bedankt voor het kaartje met de dvd, de bewoners vonden het erg leuk en ze willen graag bij jullie komen logeren in jullie zorghotel. dus wij reserveren bij deze al een paar weken.

groetjes crista en de rest van afdeling de heul

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.