Grote verbouwing - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu Grote verbouwing - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu

Grote verbouwing

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

16 September 2007 | Verenigd Koninkrijk, Fort William

Hallo allemaal,

Weer even een berichtje uit het regenachtige Schotland.
Zoals jullie op de foto kunnen zien zitten we momenteel midden in de verbouwing.Maar ja, dat hoort erbij he. Het begint aardig op te schieten en we hopen rond december met de leuke klusjes te kunnen beginnen zoals inrichten etc.

Frederique haar ouders zijn net weer vertrokken en hebben ook aardig de handen uit de mouwen gestoken.
Gelukkig hebben we ook nog genoeg tijd over gehad om ze de omgeving te laten zien.En we hebben zelfs een paar zonnige dagen gehad.
We houden jullie weer op de hoogte van de verdere vorderingen

Liefs Vin en Fre

• 16 September 2007 - 16:30

Margriet:

Ha bouwvakkers,
    Wat een geweldig optrekje hebben jullie op de kop getikt, jullie pakken het gelijk groots aan??? en dat voor een prikkie?? geloof dat ik ook maar die kant op kom. Ons tuinhuis valt er helemaal bij in het niet! Maar die wordt ook mooi hoor. maar dat zien jullie wel als je binnenkort overkomt met het privevliegtuigje he? hebben jullie nog hulp nodig bij het verbouwen of hebben jullie genoeg personeel in dienst inmiddels? wij hebben wel weer wat bouwervaring opgedaan hoor! laten jullie het inrichten over aan een binnenhuisarchitect?? of rijden jullie zelf naar Ikea? We komen snel een keer logeren, kamers te kust en tekeur toch?? laten we ons lekker verwennen door de kamermeisjes en heerlijk genieten in het zwembad en de sauna of is die dan nog niet helemaal gereed? we wachten de volgende foto,s wel af oke??
    succes met alles, ook met het gewone werk he!!
    liefs van Margriet

• 17 September 2007 - 06:04

El En Jo:

He lieve Vin en Fre,

Ik denk dat we iets gemist hebben, hebben jullie het hele pand gekocht op de foto? Ik zit nu eindelijk even op internet dus ik zal jullie ook nog even een persoonlijk mailtje sturen, met onze eerste avonturen in Tanzania!!!

Veel liefs El en Jo

• 17 September 2007 - 08:13

Jeanien:

Hej!

Dat ziet er erg goed uit zeg! Ben erg benieuwd hoe het gaat worden. En een flinke verbouwing zeg!
    Succes verder!

Liefs Jeanien

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.