Wijziging telefoonnummer !! - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu Wijziging telefoonnummer !! - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu

Wijziging telefoonnummer !!

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

22 Augustus 2007 | Verenigd Koninkrijk, Fort William

Hallo allemaal,

Het is eindelijk voor elkaar we zijn connected!! Alleen hebben we een ander telefoonnummer als in het vorige berichtje ons numer is:

01397702125

Verder hier alles prima morgen moet Fre beginnen in het Ziekenhuis ik heb nog een lang weekend vrij!
We hebben ws een auto gekocht(Citroen Xantia) maar dat horen we volgende week.
Tot horens!!
liefs Vin en Fre

• 22 Augustus 2007 - 15:15

Pappa:

Wat leuk dat dankzij jullie volhouden (hulde !) al deze dingen relatief toch nog snel positief zijn gelopen.

Pappa

• 22 Augustus 2007 - 16:17

Pappa:

Is de mogelijk-"nieuwe" auto al op een internet-site te zien ?

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.