Geintje - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu Geintje - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu

Geintje

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

17 September 2007 | Verenigd Koninkrijk, Fort William

Hallo Allemaal,

Onze vorige berichtje was natuurlijk maar een grapje! Maar toch leuk jullie reacties. We gaan deze site waarschijnlijk voorlopig niet meer zoveel gebruiken, omdat we hier inmiddels gewoon wonen en eigenlijk niet zoveel nieuws te melden hebben. Mochten we echt een hotel aanschaffen dan zijn jullie wel de eerste die het horen hoor!
Liefs Vin en Fre

• 17 September 2007 - 18:43

Christel:

En je zei dat t t gastenverblijf was op de camera....:( Dan moeten we misschien toch maar naar Edinbrrrr(Lot hoe zeg je dat ook al weer;)Freek,want waar moeten we dan t feestje vieren?... x

• 18 September 2007 - 06:20

Nanny:

Natuurlijk was het een grapje: jullie zullen naar iets groters moeten zoeken toch?? Want AL die familie en vrienden die dan constant willen komen logeren moeten toch ook ergens fatsoenlijk worden ondergebracht?? En niet tussen de patienten...
    Succes dus met de verdere zoektocht dan he, we laten ons verrassen!!!
    Werk ze daar verder, succes met de carriere-opbouw en we horen via het Skype-circuit snel weer van jullie!!
    Groetjes
    Nanny

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.