Op naar Schotland - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu Op naar Schotland - Reisverslag uit Fort William, Verenigd Koninkrijk van vinenfre - WaarBenJij.nu

Op naar Schotland

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

27 Juli 2007 | Verenigd Koninkrijk, Fort William

Hallo Allemaal,

Eindelijk kunnen we onze site weer gebruiken, na een half jaartje in Nederland gewerkt te hebben zijn we afgelopen week in Schotland geweest en hebben we wat dingen geregeld daar om er vanaf 14 Augustus te gaan wonen en werken.
Voor het komende half jaar zijn we de gelukkig huurders van in prachtige bovenwoning in het centrum van Fort William ( een dorp/stadje met ong. 11000 inwoners aan het begin van de Highlands) We zijn allebei op sollicitatie gesprek geweest en kunnen als alles goed gaat en alle formulieren zijn ingevuld vanf 20 Augustus in het plaatselijke ziekenhuisje ( 42 bedden)
aan de slag.
tot zo ver onze update wij gaan weer verder met inpakken maar houden jullie op de hoogte van verder vorderingen

Liefs Vin en Fre

Ons nieuwe adres:

47 High Street
flat 3
PH33 6DH
Fort William

• 27 Juli 2007 - 12:18

Annet Basjan Jip Sam:

Veel geluk in Schotland! Wij vliegen 24 Augustus over jullie nieuwe onderkomen terug van Canada. We zullen zwaaien.

Basjan

• 27 Juli 2007 - 13:34

Mirjam:

Tjonge jullie blijven ook trekken he,gaaf hoor!
    We spreken jullie mischien morgen nog ff op de verjaardag van Eelko!
    Anders wens ik jullie een goede reis en heel veel plezier,geluk en gezondheid in schotland!

Groetjes uit Nijverdal

• 28 Juli 2007 - 07:54

Monique!:

Heel veel geluk daar, en hou ons op de hoogte he ;)

• 28 Juli 2007 - 08:41

Paula:

Heel veel plezier! Goeie tijd gewenst! hopelijk tot snel in schotland ;)

• 28 Juli 2007 - 10:49

Anneke En Albert:

Heel veel succes en plezier!!

Anneke

• 29 Juli 2007 - 10:21

Gerdien:

Heel veel succes met alles! Hoop dat jullie het naar jullie zin krijgen!

Groetjes

• 30 Juli 2007 - 06:32

Rianne:

Hoi Frederiqeu,

Wat ziet dat er gezellig uit!
    Nog héél veel dank voor de heerlijke emmer met spekjes. Nog nooit zoveel achter elkaar gegeten!
    Alle goeds voor jullie in Schotland en blijf benieuwd van jullie belevenissen via de mail.

Groetjes Rianne en alle collega's 3AB

• 30 Juli 2007 - 19:42

Harry En Jeannette:

He lieve twee!
    Al weer terug in Nederland, maar toch wil ik nog even reageren op jullie onvoorstelbare succes! Geweldig dat jullie dit in zo'n korte tijd hebben geregeld maar boven al dat het ook allemaal zo snel gelukt is! Super! Gefeliciteerd!
    We komen gauw logeren hoor We zijn natuurlijk heel erg benieuwd(nieuwsgierig)naar jullie woon en werk omgeving omdat we weten hoe mooi het in Schotland is.... We kijken ernu al naar uit! Liefs van ons uit B'veld

• 06 Augustus 2007 - 17:39

Heidi Bos:

Leuk om weer van jullie te horen; de plannen zien er goed uit! Veel plezier en succes gewenst!

• 14 Augustus 2007 - 09:26

Nanny En Margriet:

lieve Vin en Fre,
    Wij komen er nu pas achter dat site weer beschikbaar is dus alsnog even een reactie! We hopen dat jullie een goeie reis hebben gehad, niet zeeziek geweest? we hebben jullie nagekeken en gezwaaid totdat het schip helemaal uit zicht was! toen even een hapje gegeten bij een strandtentje.We wensen jullie heel veel geluk in Schotland, geniet van elkaar, van het mooie land en alles erom heen!
    Ik ben trots op jullie hoe jullie alles voor elkaar krijgen!!!
    Heel veel succes op de eerste werkdag en we horen wel van de blunders???
    liefs van ons uit Oegstgeest

• 14 Augustus 2007 - 09:59

Nanny:

Ha luitjes
    From the bottom of my heart en also from my wife's bottom: lots of success!! The bullet is through the church: jullie zijn gearriveerd!! Hoop that moving THE house gemakkelijk ging, en over een paar dagen als the head has come off (kop eraf) op het werk horen we meer inderdaad!! Jullie troelie, Nanny

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.