Verschrikkelijk Pattaya! (kort) - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van vinenfre - WaarBenJij.nu Verschrikkelijk Pattaya! (kort) - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van vinenfre - WaarBenJij.nu

Verschrikkelijk Pattaya! (kort)

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

08 April 2006 | Thailand, Pattaya

Hallo Allemaal,

Even een kort berichtje uit Pattaya (Thailand). Ik maak er een kort berichtje van ,omdat ik behalve het mooie weer niets positiefs over Pattaya kan schrijven.
En omdat ik beloofd had na mijn negatieve uitlatingen over de Vietnamezen jullie niet meer lastig te zullen vallen met mijn frustraties.

Pattaya is een geweldige kustplaats. Zon,Zee,Strand en Thaise meisjes in overvloed. Dit trekt een bepaald publiek aan. (lees: mannen boven de 55 met overgewicht en gebrek aan sociale vaardigheden waardoor ze in eigen land geen vrouw zo gek kunnen krijgen om het bed met hun te delen ,laat staan trouwen). Het straatbeeld bestaat hier dan ook voor 90% uit oudere mannen met hele jonge Thaise meisjes aan hun arm. Alle voorzieningen hier zijn er op gericht om het koppelen van deze twee werelden zo soepel mogelijk te laten verlopen (lees:stripbars en bordelen)
De overige toeristen die hier zijn,zijn met een goedkope vlucht incl. hotel hier heen gekomen en vragen zich constant af wat ze hier doen. Margriet en Nanny komen zondag met zo'n goedkope vlucht incl. hotel en wij hopen dat ze na een avond hier hetzelfde idee hebben als ons. (wegwezen hier!!!)
Gelukkig ligt op nog geen 3 uur reizen hier vandaan het echte Thailand en dat hopen we dan ook spoedig te gaan verkennen.
Verder gaat alles hier prima en kleuren we aardig bij op het strand.
We zijn via internet druk aan het solliciteren naar een vakantiebaantje in Frankrijk.
Zodra we daar over wat zekerheid hebben zullen we het jullie laten weten.
Wij gaan genieten van ons weekje vakantie en laten spoedig weer iets van ons horen.

Liefs Vin en Fre.

Ps: Positief Pattaya ding: Frikandel speciaal, sate-saus, balletje gehakt.Heerlijk!!

• 08 April 2006 - 10:29

Meindert & Mariet:

Beste Frederique en Vincent,
    Laat ze smaken, de frikandellen en gehaktballen. Ik moet even de neiging om naar de snackbar om de hoek te lopen bedwingen. Maar die is nu toch nog niet open.
    Toerisme is niet overal een zegen, zeker niet, naar ik in jullie berichtje lees, in Pattaya.
    Hier begint de lente uiterst behoedzaam op gang te komen. De wind blijft schraal, zodat de natuur twijfelt tussen uitbarsten en nog-even-niet.
    Nu Mariet niet meer werkt proberen we hoe het nou precies moet, een leven als pensionado's. Heleen, Nora en Jocab helpen daar natuurlijk enorm bij. Met die laatste twee moeten jullie nog altijd kennismaken. Naar we begrijpen moet dat nog wel een half jaartje wachten.
    Het ga jullie goed. Geniet van jullie ervaringen. En als je er af en toe niet van geniet, kan je er altijd nog van leren.
    Veel liefs en groeten,
    Meindert en Mariet.

• 08 April 2006 - 10:49

Paula:

MMM Frikandel! Ik heb er wel gelijk (2) gehaald, hihi! Wel een groot voordeel hoor! Geniet ervan..

• 09 April 2006 - 18:11

Opa Wittkampf:

Hallo Frederique en Vincent, wat leuk om zo over jullie avonturen te lezen !!!

hartelijke groet van opa.

• 09 April 2006 - 19:31

Yvette:

lieve twee,

geniet maar lekker van hetlekkers en het weer en hopelijk gauw een betere locatie en veel plezier samen met mama en nanny
    hier alles goed
    ik mail van de week even prive op jullie hotmail adres
    veel liefs van ons allen

• 13 April 2006 - 14:58

Margriet En Nanny:

We kunnen bevestigen dat Pataya HET niet had, Bangkok en omgeving daarentegen zeker. En gelukkig 2549 trouwens allemaal!!

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.