Prettige Kerstdagen!!! - Reisverslag uit Vladimir, Rusland van vinenfre - WaarBenJij.nu Prettige Kerstdagen!!! - Reisverslag uit Vladimir, Rusland van vinenfre - WaarBenJij.nu

Prettige Kerstdagen!!!

Door: Vin en Fre

Blijf op de hoogte en volg

24 December 2005 | Rusland, Vladimir

Hallo Allemaal!!!

Wij waren van plan kerst in Yekatherinaburg te vieren maar aangezien ze in de trein die wij wilde nemen geen plek meer hadden zitten wij de kerstdagen in Vladimir. Tweede kerstdag zullen wij naar Yekatherinaburg vertreken om dan dan i.p.v kerst, oud en nieuw te vieren!

Wij willen iedereen op deze manier hele fijne kerstdagen met veel gezelligheid toewensen!

PS: Gister heeft dan toch eindelijk ons sneeuwscooter avontuur plaats gevonden! Erg leuk. Vooral Vincent kon zijn lol op toen hij erachter kwam dat zo'n scooter maar liefst 75km/h kon:-)!!! We hebben hele leuke actie foto's maar die volgen nog!

Fijne dagen allemaal!

Liefs Vin en Fre

• 24 December 2005 - 11:52

Monique:

Jullie ook hele gezellige daagjes!!!
    (wel een witte kerst daaro?!) X

• 24 December 2005 - 12:33

Meindert En Mariet:

Beste avonturiers,
    Yekatherinaburg of Vladimir, jullie lijken in ieder geval verzekerd van een White Christmas. Kerst tussen de Russen, dat is toch echt weer wat anders. Je zult intussen wel vernomen hebben dat Jacob Jan Vastenhoud geboren is; van begin af aan al een echte kerel. Als opa en ome zijn we met een ware inhaalrace bezig. Mariet is sinds een weekje in de vut, dat komt dus goed uit met al die kleinkinderen. Zo te lezen vermaken jullie je uitstekend. We wensen jullie heel fijne Kerstdagen (zonder al te veel heimwee!) en een voorspoedig (verloop van jullie verdere reis in het) Nieuw Jaar!

• 24 December 2005 - 13:17

Arend En Sylvana:

Hele fijne kerst dagen in Vladimir, wij hopen een heel klein beetje van de sneeuw die jullie daar hebben, in winterberg te zien, want wij gaan tussen kerst en oud en nieuw naar winterberg! groetjes Sylvana en Arend

• 24 December 2005 - 13:56

Carla Reiling:

ook hele fijne feestdagen en een gelukkig 2006.
    veel reisplezier nog, vind het erg leuk om jullie zo te kunnen volgen.
    groetjes Carla

• 24 December 2005 - 15:30

A&A:

Beste Frederique en Vincent,
    Hele fijne dagen toegewenst vanuit het wat minder koude Nederland !

• 24 December 2005 - 17:22

Harry:

OOk namens jeannnette en mij een hele fijne kerst en veel liefs uit Wierden. We zullen aan jullie denken zijn we toch nog wat verbonden.

• 24 December 2005 - 17:36

Viola:

Lieve Vin en Freekje!
    Bij deze ook uit Deventer fijne feestdagen gewenst!!Ben erg benieuwd naar de actiefoto's op de sneeuwscooters :)
    Ik vertrek maandag met Lisette naar Barcelona, hopen dus op een iets warmer feest!
    Tot gauw!!
    Kus Viola

• 24 December 2005 - 21:53

Johan:

Allebei, fijne kerstdagen togewenst.

• 25 December 2005 - 00:48

Eelko:

ha vince en freek
    ook namens de dames hele fijne en goede kerstdagen gewenst. Weten ze in rusland een beetje waar het om draait of is het daar ook veramerikaniseerd?
    Geniet ervan.
    Groet Eelko

• 25 December 2005 - 08:46

Harry En Jeannette:

Ha lieve twee!
    Het is kerstochtend 2005...onze eerst gedachten zijn bij jullie... Gisteren een hele grote wereldkaart gekocht en daar een lijn opgetekend van jullie reis tot Vladimir en das een knap eind! HELE FIJNE GEZELLIGE DAG VANDAAG en voor morgen een goede voortzetting van jullie tocht naar Yekatherinaburg
    Liefs en een kus van ons

• 25 December 2005 - 09:00

Arjan En Yvette:

goedemorgen kerstengeltjes..
    hele fijne dagen samen geniet ervan en een goede reis morgen. hier helaas geen witte kerst maar morgen kan het nog...
    veel liefs en hopelijk tot gauw!!!

• 25 December 2005 - 20:31

LOEKIE:

Het blijft leuk om jullie zo te volgen! Hele fijne dagen toegewenst, ik blijf jullie trouw volgen!

Wij zijn Vincent (26) en Frederique (21). We zijn beiden verpleegkundigen en en hebben eind Juli onze baan op gezegd om wat meer van de wereld te zien. Allereerst zijn we op 1 Augustus op de fiets naar Moldavie vertrokken (zie ook www.fietsenvoormoldavie.nl) en hebben daar twee maand vrijwilligers werk gedaan. Vandaar uit zijn we naar de Oekraine en Rusland vertrokken met het plan om verder te reizen door Mongolie,China en Zuid Oost Azie.22 Mei vliegen we terug naar Europa om de zomer maanden wat bij te verdienen op een camping in de Dordogne.1 September willen we dan per brommer wederom naar Moldavie gaan om te kijken hoe het met het project daar gaat. Als alles meezit zijn we voor oud en nieuw weer thuis. Inmiddels zijn we weer terug in Moldavie en de brommer is een auto geworden maar verder zijn de plannen ongewijzigd.