Op de camping !
Door: Vin en Fre
29 Mei 2006 | Frankrijk, Thonac
Na een lange maar leuke reis zijn we drie dagen geleden veilig op de camping gearriveerd. Hier zullen we de komende drie maanden blijven en werkzaam zijn.
Helaas hebben wij hier geen makkelijke toegang tot internet dus zullen wij niet zo regelmatig onze mail kunnen openen en beantwoorden. Wel zijn wij voor gezellig of noodzakelijk contact berreikbaar op de camping via de telefoon! Dit nummer kunnen jullie vinden op de website van de camping.
www.castillonderie.nl
Het verslag van onze reis terug naar Europa houden jullie nog tegoed!
Goede zomer voor jullie allen!
Liefs Vin en Fre
29 Mei 2006 - 16:29
Johan En Milou:
Vincent en Frederique,
Fijn dat jullie weer in de buurt zijn. Helaas heb ik jullie gemist in Frankrijk (afgelopen week met de motor door Frankrijk geracet) groeten en werk ze ook van je nicht Milou ! -
29 Mei 2006 - 16:29
Johan En Milou:
Vincent en Frederique,
29 Mei 2006 - 18:56
Yvette:
lieve twee
fijn te horen dat jullie veilig aangekomen zijn.de site van de camping ziet er leuk uit. wordt vast een leuke tijd daar met hopelijk heerlijk weer.
wij zijn ook weer heelhuids thuisgekomen na onze trip en ik vond het leuk om jullie te zien
succes met werken en tot gauw!!!
liefs yvette en natuutlijk ook de rest van de familie -
30 Mei 2006 - 08:22
Nanny:
Beste campinggasten!
Grappig hoor dat je bijna om de hoek nu bent en toch meer moeite hebt met contact! Is het net zo'n leuke camping als op de site? Hebben jullie een leuk onderkomen? We horen de verslagen wel van jullie terugreis, viel het mee? Heel veel zin in een gezellig weerzien over enkele weken nog maar! Hartelijke groeten, en werk ze! Nanny -
30 Mei 2006 - 11:22
Paula:
Hoi,
Weer dicht in de buurt zeg..Werk ze dan! jullie twee en tot snel
liefs paula -
13 Juni 2006 - 20:54
Simon:
Hey Freek en Vin...
Heb de site gevonden hoor na anderhalf jaar niet mn mail geopend te hebben.Ach ja beter laat fan nooit. Geweldig zeg die site, errug leuk...
Nou succes op de camping en tot mails.
X Simon